Hotel Goldfish

New in 2019! 

Call or mail for special prices   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

 

Verblijf

Het hotel is 3 verdiepingen hoog en heeft gezellige en comfortabele tweepersoonskamers voorzien van airconditioning, koelkast, tv en internet. Het hotel beschikt over een prachtig strand met ligbedden en zonneschermen. Er is een restaurant, (snack)bar, kinderspeelplaats en een zwembad (20?6 meter). U kunt gebruik maken van gratis parkeergelegenheid.
 

Dagelijks is er kinderanimatie. ’s Avonds kunt u zich vermaken in de nachtclub of discotheek met diverse shows en programma’s voor volwassenen.
 

De hype van dit seizoen zijn kamers afgewerkt met hout “houten blokhuis”. In deze kamers komt u dichter bij de natuur en geniet u zowel van bos en zee.
Het hotel is gebouwd met uitsluitend milieuvriendelijke materialen en is gecertificeerd.

 

Infrastructuur

Rond het hotel zijn verschillende bars, café en supermarkten te vinden alsook een markt en een amusementscentrum “Khoetorok” waar s’avonds in discotheken, shows en concerten worden gehouden. Op 300 meter bevindt zich aquapark “Banana republiek Aquaparcos”, het grootste aquapark van de Krim en geschikt voor 2500 bezoekers.
Door de unieke ligging (Kalamita baai en de zoutmeren) lijkt de “Banana republiek” wel een sprookje van blijdschap en warmte te midden van de zuidelijke natuur. Aquapark “Banana republiek” is met 8 zwembaden en 25 verschillende waterattracties een supermodern attractiepark op het water.


Uitchecken: 12.00 uur.

Inchecken: na 14.00 uur.
Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish Hotel Goldfish
15