Riviera Sunrise Resort & SPA

New in 2021! 

Call or mail for special prices   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

PERFECT VAKANTIE IN DE KRIM JAAR DOOR

Riviera Sunrise Resort & SPA - hotel in de Krim aan de Zwarte Zee in het hart van Alushta met een privéstrand, een verwarmd buitenzwembad, een schilderachtig oud overblijfsel park, de grootste in de Krim, SPA-center, een modern conferentiecentrum van internationaal niveau en een ruime ondergrondse parkeergarage.

Het hotel heeft twee gebouwen - een moderne behuizing De moderne en historische lichaam Classic.

Concept en design Moderne woningen ontwikkeld, een van de meest beroemde en iconische Zweedse ontwerper, Christian Lyundval eigenaar Lundwall architectuur en ontwerp bureau Architecten AB en auteur van interieurs projecten honderden hotels over de hele wereld.

 

Hotel Riviera Sunrise Resort & Spa, Alushta bestaat uit twee gebouwen:

  • Moderne woningen Moderne;

  • Historisch Corps Classic.

Het hotel complex 209 kamers van verschillende categorieën. Van "Standard" tot "Presidential Suite" Elegant design, moderne voorzieningen, kwaliteit van de dienstverlening - te creëren ideale omstandigheden voor een comfortabel verblijf.


Kamers Restaurants Recreatie Wellness Conferentie Diensten

Hotel in Alushta met zwembaden en een privéstrand

Het biedt Riviera Sunrise Alushta twee buitenzwembaden, een kinderbad en een overdekt zwembad. Een van de openlucht zwembad met verwarmd zoet water en een zwembad-bar. Het zwembad is geopend tijdens de warmere maanden.

 

VERWARMD ZWEMBAD

De watertemperatuur in het bassin + 28 ° C
afgelegen plek keteldal overblijfsel bomen is een van de voordelen van het hotel. Midden in het zwembad is een cocktailbar. Rond de bar zijn er stoelen en het zwembad bezoekers kunnen op elk gewenst moment om te genieten van een drankje zonder dat daarbij het water. Het gebied van het wateroppervlak 605 m2.

Hotel met zwembad in Alushta - een volledige rust in een hoekje van het paradijs.

 

ZWEMBAD IN DE BUURT VAN DE ZEE

Haal het plezier van ontspannen duik in het zwembad met hydro jets, omgeven door een park met zeldzame soorten bomen. Het gebied van het wateroppervlak - 754 m2. Hier kunt u genieten van zwemmen en zonnen in de zon terwijl de kinderen plezier hebben samen in een apart zwembad voor kinderen. Kind zwembad diepte van 60 cm water oppervlakte -. 35 m2.

 

EEN HOTEL MET EEN PRIVÉSTRAND

Alushta Beach Hotel Riviera Sunrise: beste strand in Alushta hoogste categorie, die een blauwe vlag heeft. De lengte van het strand 100 meter. Het strand heeft alles wat u nodig heeft voor uw vakantie: comfortabele lounge stoelen, parasols, douches, kleedkamers, medische hulp. De nabijheid van het strand met zwembaden is een onbetwistbaar voordeel van het hotel. 
Ga naar het strand en een buitenzwembad van Moderne woningen leidt de kortste wandelroute door de tunnel.

 

 

ZWEMBADEN EN BEACH

Hotel in Alushta met een zwembad en biedt een onvergetelijke vakantie op een afgelegen strand hotel. Beach hotel ligt naast het buitenzwembad, die vakantie zo comfortabel mogelijk maakt en kunt u niet te ver van het hotel gebouw dwalen.

hotel Alushta met zwembaden en het strand - dit is de beste oplossing voor de liefhebbers onder de brandende zuidelijke zon.

 

 

HOTEL IN ALUSHTA BESCHIKT OVER EEN EIGEN STRAND EN ZWEMBAD

Onze missie - aan de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Hotel complex Riviera Sunrise Resort & SPA, ALUSHTA, die behoren tot de categorie van hotels in Alushta all inclusive. Alushta Dit hotel is gebouwd in overeenstemming met de beste internationale normen van de wereldberoemde hotel-operator De Rezidor Hotel Group.


Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA
115