Sanotorium Sakropol Krim

Nieuw in 2021! 

Bel of mail voor speciale tarieven !!!!!!!!  

+31 (0) 6 31 39 85 10, info@diamant-travel.nl

 

"Sakropol" - rust in de beste resorts van de Krim

Krim sanatorium altijd genoten grote populariteit onder de inwoners van de voormalige Sovjet-Unie. Dit is niet verwonderlijk, want er zijn altijd biedt kwalitatief hoogwaardige behandeling van een breed scala van ziekten. Daarnaast is een bezoek aan het resort - het is ook een heerlijke vakantie in de Krim, die zal vertrekken in het geheugen van de meest opvallende en interessante ervaring.

Sanatorium "Sakropol" nodigt u uit om de zonnige Krim, om hun gezondheid te verbeteren en te ontspannen!

DSC_3885

 

Saki modder

 

  DSC_648911

 

Behandeling van diabetes
mellitus type 2

 

  DSC_3880

 

LIJN VAN GRACE

 

DSC_3069

 

SPA Lichaamsverzorging

 

  DSC_3829

 

BEAUTY

 

  DSC_6345

 

POWER

 

kamers

 

NUMBERS

 

  DSC_3958

 

RESERVEREN

 

  Aktsiya_2

 

AANDELEN

 

 

Over onze sanatorium in de Krim

"Sakropol" - is een van de beste resorts in Saki, die is een van de populairste badplaatsen van de Krim. Ons resort complex is gelegen in het centrale deel van de stad aan de oevers van de Saki medische meer drie kilometer van de zee.

Uitgebreide interne ruimte van het complex is afgesloten voor onbevoegde toegang. Hier voor onze gasten en patiënten die komen voor de behandeling Krim, creëerde goed verzorgde promenade recreatiegebied met landschapsarchitectuur, bloemperken en fonteinen. Op het grondgebied van de geïnstalleerde videobewaking en toegangscontrole. Het biedt een beveiligde parkeerplaats.

territoriya_6   territoriya_11

Video's over Sakropol sanatorium in de Krim

Ons resort in de Krim biedt accommodatie in  comfortabele, ruime kamers . Het creëerde een comfortabel interieur, een modern meubilair, sanitair, airconditioning, tv, en nog veel meer voor uw comfort. Het resort biedt hoogwaardige en zeer smakelijk eten. Met inbegrip van het menu kan worden gemaakt op basis van medische indicaties. Attente medewerkers zullen in staat zijn om een echt kwaliteit van de dienstverlening dat alleen de beste resorts van de Krim biedt te bieden.

 

Brede mogelijkheden van de behandeling in sanatoria van de Krim

Door de aankoop van tickets voor de Krim, de meeste mensen verwachten niet alleen een interessant en aangenaam verblijf, maar ook voor recreatie. De beste plek om je gezondheid te verbeteren voor u om een ​​"Sakropol" geworden. Wij bieden een uitgebreid programma van genezing van het lichaam. Ook onze toevlucht in de Krim biedt behandeling voor een breed scala van aandoeningen van verschillende organen en systemen van het menselijk lichaam.

We hebben een sterke medische basis van geavanceerde Europees niveau gecreëerd. Als gevolg van deze zijn we in staat om een ​​effectieve behandeling te bieden in een sanatorium breed scala van ziekten, met inbegrip van:

  • Aandoeningen van het bewegingsapparaat
  • Urologische aandoeningen
  • Gynaecologische aandoeningen van inflammatoire aard
  • Ziekten van het zenuwstelsel
  • Huidziekten waaronder psoriasis
  • Ziekten van het maagdarmkanaal en stofwisselingsziekten

U zult onder toezicht van gekwalificeerde artsen en medisch personeel met ruime ervaring. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en een verscheidenheid van genezing factoren die een unieke Krim natuur te bieden heeft. Inclusief gebruik gemaakt van een unieke techniek van modder, balneotherapie en nog veel meer. Dit stelt ons in staat om een ​​werkelijk effectieve behandeling in de Krim, die u zal helpen zich te ontdoen van vele kwalen te krijgen en behouden van hun gezondheid te bieden.

Ook voor iedereen aangeboden in sanatorium behandeling met behulp van unieke verjonging procedures en complex organisme herstel. We maken gebruik van technieken die zijn ontwikkeld voor speciale SPA programma's die groot effect geven. Dit zal u toelaten om beter te voelen en ontlast jaren, om de kracht en schoonheid te herstellen.

Daarnaast is er op de basis van onze sanatorium in Saki fungeert Center Duitse Instituut voor systemen biokorrektsiya « Noventalis ». Het gebruik van een unieke methodiek biocorrection individueel systeem, die het mogelijk maakt om een groot aantal ernstige ziekten te behandelen. Met aandacht voor techniek toont uitstekende effectiviteit bij de behandeling van hypertensie, obesitas, diabetes type 2, metabool syndroom, atherosclerose, jicht.

Zo komt te rusten in de Krim, kunt u zich te ontdoen van vele ziekten, het verbeteren van de kwaliteit van leven en de duur ervan te verhogen. Tegelijkertijd bieden we heel concurrerende prijzen voor hun diensten. Koop tickets naar de Krim voor verblijf en behandeling in het sanatorium "Sakropol" kunt u met behulp van het boekingsformulier op onze website. Ook zullen we altijd blij om eventuele vragen te beantwoorden via de telefoon.

De prijzen zijn in roebels per 1 bed / dag per persoon, exclusief BTW.
De kosten van een rondleiding is inclusief: accommodatie in het gekozen kamer, 5-gangen aangepaste maaltijden, behandeling.
Alle andere geleverd door het resort infrastructuur, tegen een meerprijs services.

 

We staan voor u klaar in de beste resorts van de Krim (Saki) "Sakropol"! reservering

 
Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim Sanotorium Sakropol Krim
87