Sanatorium Saki

Nieuw in 2021! 

Bel of mail voor speciale tarieven !!!!!!!!  

+31 (0) 6 31 39 85 10, info@diamant-travel.nl

 

Welkom op de officiële website van het sanatorium Saki, Saki

Sanatorium "Saki" in de Krim dateert van het einde van de 19de eeuw en is één van de eerste modderbaden in Rusland. Het is gelegen in een rustige en aangename stad met dezelfde naam Saki aan de kust van de Zwarte Zee. Gedurende vele tientallen jaren, trekt vakantiegangers uit heel Rusland aan uw gezondheid vast te stellen en te voelen het effect van de therapeutische modder uit de bodem van de beroemde Saki Lake.

 

Behandeling in een sanatorium Saki stad - genezing door de natuur

Gedurende de levensduur van het sanatorium "Saki" gewerkt en nog steeds werken alleen hooggekwalificeerde artsen  van de hoogste categorie, zijn echte professionals. In tegenstelling tot andere kuuroorden van de Krim, onze artsen gebruik maken van een individuele benadering van elke patiënt, het selecteren van de unieke gezondheid kuren.

 

Voor therapeutische procedures toegepast Krim zoute modder van Saki Lake . De componenten hebben volledige effect op het menselijk lichaam, waarbij gynaecologische, urologische, dermatologische en neurologische aandoeningen wijken.

Krim geneeskrachtige modder genezen wonderbaarlijke wijze zelfs de meest hopeloze patiënten. Sanatorium in Saki zorgt voor de behandeling, preventie en diagnose van ziekten van verschillende soorten:

  • Gynaecologische aandoeningen en reproductieve systeem (met inbegrip van onvruchtbaarheid) .
  • Urologische aandoeningen profiel (met inbegrip van mannelijke onvruchtbaarheid).
  • Ziekten van de wervelkolom en gewrichten.
  • Huidaandoeningen (psoriasis, eczeem, dermatitis, neurodermitis).
  • Neurologische aandoeningen.

Over de lange geschiedenis van het bestaan, hebben we geleerd hoe de meerderheid van de chronische ziekten te winnen. Dit wordt bereikt door een hele reeks procedures in sanatoria Saki. Naast de modder, om de gezondheid en vitaliteit te herstellen aan jou om de helende mineraalwater van Saki Lake (pekel), fysiotherapie en massage, therapeutische baden en douches, kruidenthee, en nog veel meer te helpen.

Eén van de voordelen van "Saki" sanatorium in de Krim - betaalbare prijzen

Prijzen op vakantie in de Krim sanatorium "Saki" je kunt zien op  de officiële website . Betaalbare prijzen voor het grote publiek is het resort "Saki" aantrekkelijk voor duizenden patiënten in heel Rusland.

Het resort neemt een rust voor een jaar. Vriendelijk en gastvrij personeel, een goede rust in de Krim aan de Zwarte Zee,  de behandeling van de Krim modder van  zoutmeren en een comfortabele accommodatie in  gezellige kamers  - dit alles draagt bij aan de snelle en effectieve behandeling van bijna alle chronische ziekten.

 
Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki Sanatorium Saki
102