Sanatorium Poltava-Krim

Nieuw in 2021!

Bel of mail voor speciale tarieven !!!!!!!!  

+31 (0) 6 31 39 85 10, info@diamant-travel.nl

 

Crimea Best Resort

De badplaats Saki, gelegen in het westelijke deel van het schiereiland van de Krim is een ideale plek voor rust en behandeling. Hier zijn geconcentreerd de belangrijkste genezende gaven van de aard van de Krim-regio. Iedere toerist gaat naar het resort verwacht in de eerste plaats hun gezondheid te verbeteren, alsmede om volledig te ontspannen uw lichaam en ziel.

De lokale lucht vol aangename geuren steppe kruiden, zout en mariene geur phytoncids Black zeewier. Het is altijd heel gemakkelijk om een ​​volle borst ademen. De prachtige zee en de zon, zandstranden, curatieve Saki meer modder en pekel, dit alles is de beste bevordert snel hoe het lichaam te resetten.

Saki - kuuroord met wereldberoemde

Het belangrijkste kenmerk dat de resorts onderscheidt van Saki, is de beschikbaarheid en de kwaliteit van de behandeling. prijzen voor rust en behandeling in onder sanatoria, in tegenstelling tot andere resorts van het schiereiland. Lokale resorts zijn trouw aan de tradities van de modder en gebruik maken van natuurlijke gaven als een kans om mensen te helpen in de strijd tegen ziekten en plagen.

Als gevolg van de succesvolle toepassing van slib en andere giften van de regio, is dit resort terecht worden een de genezende badplaats van internationaal belang genoemd.

modder resorts

Het toerisme, dat velen nu succesvol gecombineerd met medicijnen of behandeling, het is gewoon onmogelijk voor te stellen zonder de modder.

De geografie van het world wide modder; de genezende eigenschappen van modder hebben een lange historische pad van het onderzoek en de erkenning van de medische gemeenschap komen.

unieke omstandigheden

Klinische Sanatorium Poltava-Krim kan uniek te noemen! Het is gelegen aan de kust van de Zwarte Zee, werkt het hele jaar door en aantrekkelijke ecologisch schone zee, een privéstrand peschanym, de ongelooflijke schoonheid van het park en, belangrijker nog, een breed scala aan spa-diensten met het gebruik van genezende natuurlijke factoren van de natuur.

Gebouwen zijn gelegen 20-30 meter van het strand. In elke kamer kunt u warm water leveren uit onze eigen geboorde put. Overdekte geïsoleerde overgangen van slaapzalen tot kuuroord attend behandeling mogelijk te maken in comfort, ongeacht het weer en de tijd van het jaar. Vermogen bijgewerkt kuuroord toestaan ​​om te dienen tot 1100 gasten resorts. Het pittoreske territorium en "thuis" omgeving schept voorwaarden voor de genezing van niet alleen het lichaam, maar ook de ziel.

Het resort van de Krim - Saki toevlucht Poltava en altijd blij met uw gasten!


Kamers Restaurants RecreatieWellness Conferentie Diensten

Comfort

Gezellige dubbele kamer met uitzicht op zee of het park. Deze kamers zijn voorzien van een modern design en reparatie, nieuwe meubels en apparaten, vergrote badkamer. "Comfort" - is de beste prijs-kwaliteitverhouding. De kamers met uitzicht op de zee zijn ingericht in een "zee" van blauwe tinten, en met uitzicht op het park - in zachte beige tinten.

Comfort - een gezellige tweepersoonskamer met uitzicht op zee of het park. Deze kamers zijn voorzien van een modern design en reparatie, nieuwe meubels en apparaten, vergrote badkamer. "Comfort" - is de beste prijs-kwaliteitverhouding. De kamers met uitzicht op de zee zijn ingericht in een "zee" van blauwe tinten, en met uitzicht op het park - in zachte beige tinten.

Er is een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet; Gelegen in behuizingen voorzien van liften. De totale oppervlakte van de kamer - tot 17 vierkante meter In de meeste kamers hebben een balkon. 

Meubilair: 2 bedden, 2 stoelen, spiegel, 2 nachtkastjes, ingebouwde of tricuspid kledingkast, kaptafel, TV meubel

Huishoudelijke apparaten en elektrische apparaten: TV, koelkast, tafellampen of individuele verlichting, airconditioning.

Veiligheid: Elke kamer heeft een kluis in bewaring kostbaarheden gasten. Instructies voor het gebruik van de kluis inbegrepen.

Serviesgoed: Gerechten voor fruit, karaf, twee glazen, een kurkentrekker.

hygiënebenodigdheden, een badhanddoek en twee midden van elke kamer, vloeibare zeep, douchegel.

Huishoudelijke accessoires: kom, lepel voor schoeisel, fumigator (in de zomer).

 

Standaard Single

Economy Kamer voor Eenpersoonsgebruik

Standard Single - Economy Kamer voor eenpersoonsgebruik. Het bestaat uit een kamer en een badkamer met douche en toilet; uitgerust met meubels, apparaten, hygiëne items. De totale oppervlakte - 18 m² De ramen kijken uit op het park.

Meubilair: bed, stoel, spiegel, nachtkastje, kledingkast, salontafel.

Consumentenelektronica: TV, koelkast.

Serviesgoed: Gerechten voor fruit, karaf, glas.

Huishoudelijke artikelen: een bassin, een fumigator (in de zomer).

hygiënische benodigdheden, een badhanddoek, een medium handdoek, vloeibare zeep.

Standaard Double

Tweepersoonskamer Economy-type

Kamer "Standard" - Tweepersoonskamer van de economie-type, een totale oppervlakte van 17 vierkante meter Uitgerust met alles wat nodig is voor het leven: een badkamer met douche en toilet, meubels, hygiënische producten, keukengerei en apparatuur. De meeste kamers hebben een balkon met uitzicht op de zee of het park.

Meubilair: 2 bedden, 2 stoelen, spiegel, 2 nachtkastjes, ingebouwde of tricuspid kast, salontafel.

Huishoudelijke apparaten en elektrische apparaten: TV, koelkast, tafellampen of individuele verlichting apparaten.

Servies: Schotel voor fruit, een karaf en twee glazen.

hygiënische benodigdheden, een badkamer en twee handdoeken op het midden van elke gast; vloeibare zeep.

Huishoudelijke artikelen: een bassin, een fumigator (in de zomer).

Single Superieur

Een gezellige en lichte kamer comfortabel plaats aan één gast.

 

Single het comfort - gezellige en lichte kamer comfortabel plaats aan één gast. Ontworpen in een aangename pasteltinten, ramen met uitzicht op het park. Het merendeel van de kamers hebben een balkon. Elke kamer heeft een modern renovatie, nieuw meubilair en sanitair. Er is een slaapkamer en een badkamer; Oppervlakte - 17 sq

Meubilair: bed, stoel, spiegel, nachtkastje, ingebouwde of tricuspid kledingkast, kaptafel.

Huishoudelijke apparaten en elektrische apparaten: TV, koelkast, airconditioning, leeslampjes of individuele verlichtingsapparatuur.

Borden: karaf, glas, schotel van fruit, kurkentrekker.

hygiënebenodigdheden, een badkamer en twee middelgrote handdoeken rusten, vloeibare zeep, douchegel.

Huishoudelijke accessoires: kom, lepel voor schoeisel, fumigator (in de zomer).


Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim Sanatorium Poltava-Krim
85