Riviera Sunrise Resort & SPA

New in 2021! 

Call or mail for special prices   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

PERFECT VAKANTIE IN DE KRIM JAAR DOOR

Riviera Sunrise Resort & SPA - hotel in de Krim aan de Zwarte Zee in het hart van Alushta met een privéstrand, een verwarmd buitenzwembad, een schilderachtig oud overblijfsel park, de grootste in de Krim, SPA-center, een modern conferentiecentrum van internationaal niveau en een ruime ondergrondse parkeergarage.

Het hotel heeft twee gebouwen - een moderne behuizing De moderne en historische lichaam Classic.

Concept en design Moderne woningen ontwikkeld, een van de meest beroemde en iconische Zweedse ontwerper, Christian Lyundval eigenaar Lundwall architectuur en ontwerp bureau Architecten AB en auteur van interieurs projecten honderden hotels over de hele wereld.

 

Hotel Riviera Sunrise Resort & Spa, Alushta bestaat uit twee gebouwen:

 • Moderne woningen Moderne;

 • Historisch Corps Classic.

Het hotel complex 209 kamers van verschillende categorieën. Van "Standard" tot "Presidential Suite" Elegant design, moderne voorzieningen, kwaliteit van de dienstverlening - te creëren ideale omstandigheden voor een comfortabel verblijf.


Kamers Restaurants Recreatie Wellness Conferentie Diensten

Kinderanimatie

Kids in Alushta Hotel Riviera Sunrise - het is comfortabel en veilige omstandigheden voor een onvergetelijke familie vakantie in de Krim. Blijf gratis voor kinderen tot 5 jaar, de nabijheid van de zee en de aanwezigheid van een eigen strand, voor kinderen en volwassen zwembaden, hoogwaardige dienstverlening en spannend entertainment!

Kies de beste Alushta hotel voor gezinnen met kinderen - Riviera Sunrise. Het professionele team van animators, die van 's morgens tot' s avonds een leuke vrijetijdsbesteding zal voor u en uw kinderen. We doen elke dag de meest levendige en onvergetelijk, en het gevarieerde programma van animatie, verandert elke dag, zal de actieve vakantie te betrekken allen zonder uitzondering. Bij ons zul je niet te vervelen!

 

Kinderanimatie 
Vakantie met kinderen in ons hotel - het is leuk! U zult altijd de focus van het animatieteam dat zal zorgen voor onvergetelijke, levendige indruk van de rest.

Elke 15 dagen ontvangt u een spannend nieuw verhaal

 

Animatie voor volwassenen

Voor degenen die van plan zijn een vakantie met kinderen, zullen Riviera Sunrise Hotel alle noodzakelijke voorwaarden voor een ontspannen en spannende vakantie in Alushta te maken: verblijven gratis voor kinderen jonger dan 5 jaar, de nabijheid van de zee en de aanwezigheid van een eigen strand, kinderen en zwembaden voor volwassenen, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en spannend entertainment!

Riviera Sunrise - modern hotel met een professioneel team van animators, die van 's morgens tot' s avonds een leuke vrijetijdsbesteding zal voor u en uw kinderen. We doen elke dag de meest levendige en onvergetelijk, en het gevarieerde programma van animatie, verandert elke dag, zal de actieve vakantie te betrekken allen zonder uitzondering. Bij ons zul je niet te vervelen!

Adult Animation Hotel

Animators de tijd nemen niet alleen voor de jongere gasten, maar ook voor volwassenen. Het plezier begint in de ochtend: wedstrijden, sport, workshops, performances. En 's avonds gehouden disco's, concerten, shows.

 

Animatieprogramma voor volwassenen:

 • Water aerobics in het zwembad en de zee

 • Groepsprogramma's - yoga, stretching, gymnastiek, aerobics

 • dance masterclasses - moderne dans, buikdans

 • Gokken sporttoernooien: tafeltennis, biljart, voetbal

 • Bordspellen voor de lol bedrijf: Mafia Dixie, Piggy, alias, monopolie en anderen.

 • Entertainment thema-activiteiten overdag - steden laten zien, croquet partij;

 • Masterclasses en workshops

 • 'S avonds shows en disco-programma

 • excursies

We hebben zorgvuldig nagedacht over uw verblijf, zodat u de gastvrijheid in Riviera Sunrise hebben gevoeld!Hotel in Alushta dinner "All inclusive"

Eten en Drinken in Hotel Riviera Sunrise Resort & SPA ALUSHTA. De harmonie van smaak  en specialiteiten van de chef-kok, uniek interieur en de kwaliteit van de dienstverlening. Afhankelijk van het seizoen is in het restaurant «A la Carte» formaat of "buffet" formaat te gebruiken.

 • Ontbijt "buffet" 7:30-10:30 
  Lunch "Buffet" 13:00-15:00 
  Dinner "buffet" 19:00-21:00

 • Keuken: Europees

 • Menu: thematische menu

 • Locatie: Corpus Modern, «De gegrilde» restaurants, «Tavrika»

De restaurants «Grill» en «Tavrika" dagelijks ontbijt, lunch en diner, Europese gerechten in het formaat 'buffet'. Geniet van een verscheidenheid aan menu en een grote selectie van warme en koude maaltijden, snacks, verse sappen, zuivelproducten, warme dranken, fruit en vers gebakken producten, gebak en desserts.

* Voor alle gasten is het ontbijt "Buffet" opgenomen in de prijs.

** Tijdens het laag en midden seizoen, "Buffet" in een hotel voor meer dan 30 personen.


Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA Riviera Sunrise Resort & SPA
115