Mriya Resort & Spa

Nieuw in 2021! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

MRIYA RESORT & SPA,

DE WINNAAR  "WORLD'S LEADING LEISURE RESORT 2018" AWARD

BIEDT WERELDKLASSE KAMERS EN VILLA'S

 

Mriya Resort & Spa

Mriya Resort & SPA - het hele jaar door een resort van topklasse in de Krim, inclusief een vijfsterrenhotel, een medisch en internationaal SPA-centrum, een modern congrescentrum

 

Geschiedenis van het resort

Het concept en de details van het project zijn ontwikkeld door de Britse cultusarchitect Sir Norman Foster, die de Prins van Asturië Award en de Pritzker Architecture Prize heeft gewonnen. Norman Foster is de architect van de volgende projecten: Wembley Stadium, Millennium Bridge in Londen, de Skyscraper Torre Caja in Madrid, het stadhuis en St Mary Axe in Londen, Hearst Tower in New York City, Hongkong airport. Mriya Resort & Spa is geopend op 14 augustus 2014.

Mriya Resort & SPA opende haar deuren op 14 augustus 2014 en biedt haar gasten 408 eersteklas kamers: 360 DeLuxe kamers (38 m2), 36 Family Suites (78 m2), 12 Royal suites (192 m2). Ook Mriya Resort & Spa kan 14 villa's op een apart territorium aanbieden: 2 presidentiële villa's / president-villa's (618 m2) en 12 familievilla's / familievilla's (196 m2) en 3 premium villa's (600 m2).

360 De Luxes kamers

36 Familie kamers

12 Koninklijke suites

12 Familie Villa's

2 Presidentiële Villa's

3 Imperial Villa's

Mriya Resort & SPA-missie staat voor het creëren en ontwikkelen van nieuwe internationale normen voor de horeca in Rusland


Kamers Restaurants Recreatie Wellness Diensten

SPA Mriya Resort & Spa

biedt haar gasten een unieke serie van anti-aging, tonic en cosmetische procedures. Natuurlijke premium class eco-producten te wachten voor onze gasten. 

Verbeter uw welzijn en vitale tonus alleen in een paar uur aangenaam procedures. Marine lucht en bergklimaat zal alleen maar versterken het effect van de spa-procedures.

 

MASSAGE

U zult genieten van magische momenten van ontspanning te wijten aan professionele aanpak van onze masseurs. Massage brengt u volledige spieren verlichting, zult u zich te ontdoen van de pijn in de gewrichten, emotionele en fysieke vermoeidheid. Neem de tijd om te ontstressen en verwen uzelf!

BEAUTY PACKS

Specialist cosmeticaspecialisten van de beste Spa centrum van Rusland zal luisteren naar uw elk verzoek met veel zorg en aandacht, geven u advies op het lichaam en gezicht zorg, en over tot alle noodzakelijke procedures, rekening houdend met de individuele kenmerken van uw lichaam.

Alle lichaam en gezichtsverzorging procedures worden uitgevoerd met behulp van professionele cosmetische producten ComfortZone (Italië), JanssenCosmetics (Duitsland), Fiolet (Krim).

SAUNA

Badzone van de beste Spa centrum in Rusland omvat verschillende soorten sauna:

In sauna Finse wil helpen om te ontspannen, warm-up close-up spieren en gewrichten te stellen, het krijgen A gestoomd.

In de sauna van Cedar is gevoerde kleding met veel hout, opslaan van de door aroma. Cederhout olie geeft het grote effect van aromatherapie.

Zout in de sauna Dry is de plaats waar clausule U vindt de get detox behandeling door middel van zout dampen inademen. Lucht is gevuld met nuttige minerale elementen.

Er is ook een regenbui in de badzone. De bijzonderheid bestaat in het feit dat warm en koud water wordt verspreid aan het plafond deel van de douche-eenheid in de bochten. Minuscule druppels worden afgewisseld met grote. Dergelijke contrastdouche inspireert, stimuleert de bloedvaten en verbetert de bloeddruk

TURKS BAD

De grootste Turks bad in de Krim ligt in het wellness-centrum Mriya Resort & Spa                                

Turks bad is de aard van de traditionele Turkse stoombad eigenaardige voor zijn lage regime (in tegenstelling tot de sauna) temperatuur: 35-50 graden Celsius.                                          

Er is een platte steen in het midden. Het doel ervan is de ruggengraat, spieren en gewrichten warming up.                             

In het Turks bad gasten zijn voorzien van schuim massage (de procedure bestaat uit hydraterende, schrobben en masseer zelf). De procedure gaat gepaard met de enorme hoeveelheid aromatisch schuim.

ALTAY BADHUIS

AI PETRY

VIP ZONY

Private VIP gebieden van de beste Spa resort in Rusland zijn de premium-klasse ruimte.

In een van de locaties kunt u een bezoek Finse en ceder sauna's afzonderlijk, in een ander - Finse en infrarood sauna's.

Infrarood sauna is de medische ruimte met infraroodlampen. In deze sauna het lichaam is gevuld met nuttige phytoncids die gunstig zijn voor het lichaam.

Ook zijn er comfortabele ligbedden en een aparte massagetafels. Jacussi spa met bliksem en een aantal hydro massage regimes te wachten voor onze gasten.

SCHOONHEIDSSALON

De schoonheidssalon van Delange schoonheid biedt haar klanten het volledige scala van cosmetische, manicure en pedicure.                   

Haarverzorging procedures zijn ook verkrijgbaar: van hair-cut aan SPA-programma's. 

Schoonheidssalon specialisten zullen u graag luisteren naar uw wensen, vinden nodig haar en nagels procedures, stelt u uw haar perfect, maakt make-up.   

Salon procedures worden uitgevoerd met behulp van door Fama en LEBEL cosmetica  

RUSTZONES

Ontspannen voor massage of sauna. Drink een kopje verfrissende detox-thee met honing. Veeg uw handen met een aroma-handdoek. Maak je klaar voor ontspanning. Mediteren, of gewoon genieten van aangename tijd van nietsdoen en ontspanning.

Ontspanning zones van het Spa-centrum bevinden zich direct naast de receptie, en tussen de sauna en hamam.

Een andere zone heeft een panoramisch uitzicht op de straat en comfortabele ligstoelen. Alles wat je nodig hebt voor een rustige reflectie of diepe slaap.


Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa
97