Mriya Resort & Spa

Nieuw in 2021! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

MRIYA RESORT & SPA,

DE WINNAAR  "WORLD'S LEADING LEISURE RESORT 2018" AWARD

BIEDT WERELDKLASSE KAMERS EN VILLA'S

 

Mriya Resort & Spa

Mriya Resort & SPA - het hele jaar door een resort van topklasse in de Krim, inclusief een vijfsterrenhotel, een medisch en internationaal SPA-centrum, een modern congrescentrum

 

Geschiedenis van het resort

Het concept en de details van het project zijn ontwikkeld door de Britse cultusarchitect Sir Norman Foster, die de Prins van Asturië Award en de Pritzker Architecture Prize heeft gewonnen. Norman Foster is de architect van de volgende projecten: Wembley Stadium, Millennium Bridge in Londen, de Skyscraper Torre Caja in Madrid, het stadhuis en St Mary Axe in Londen, Hearst Tower in New York City, Hongkong airport. Mriya Resort & Spa is geopend op 14 augustus 2014.

Mriya Resort & SPA opende haar deuren op 14 augustus 2014 en biedt haar gasten 408 eersteklas kamers: 360 DeLuxe kamers (38 m2), 36 Family Suites (78 m2), 12 Royal suites (192 m2). Ook Mriya Resort & Spa kan 14 villa's op een apart territorium aanbieden: 2 presidentiële villa's / president-villa's (618 m2) en 12 familievilla's / familievilla's (196 m2) en 3 premium villa's (600 m2).

360 De Luxes kamers

36 Familie kamers

12 Koninklijke suites

12 Familie Villa's

2 Presidentiële Villa's

3 Imperial Villa's

Mriya Resort & SPA-missie staat voor het creëren en ontwikkelen van nieuwe internationale normen voor de horeca in Rusland


Kamers Restaurants Recreatie Wellness Diensten

AZURR restaurant

is het vlaggenschip restaurant van het kuuroord. Het biedt beroemde gerechten uit de Europese en internationale gerechten. De service in het restaurant is traditioneel onberispelijk.

L'OLIVO restaurant

koestert de traditie van de Italiaanse keuken. Pizza en pasta. Carpaccio en gazpacho. Caprese salade en risotto.

L'Olivo betekent een olijfboom in het Italiaans. Het restaurant koestert de tradities van Italië, alsmede de chef-kok koestert stijl, smaak en de normen van de Italiaanse gastronomie.

Breed scala aan Italiaanse wijnen wacht voor kenners van wijnen in L'Olivo. Het hele menu boeket is beschikbaar voor de gasten. 

In aanvulling op de Italiaanse keuken kunt u proeven van gerechten en wijnen van de Krim keuken. Uitgekiende combinatie van Krim lam met lokale wijn Nebbiolo voor het diner geeft een kans om een ​​echt gastronomisch avontuur beleven.

MANDARIJN restaurant

is de parel van de Aziatische keuken in Mriya Resort & Spa.

"7 van de Lange's Memories Road Algemene omschrijving 
voor We Are The One 
de All van het Leven is de Rest," 
het Mandarin is een Aziatisch restaurant de keuken met de nadruk op innovatie. 
Ze koken in de fusion stijl, het mengen van  de bijzondere kenmerken van Oost-keuken: Japans, Vietnamees, en Thai, en het toevoegen van iets origineels. 
 
Specialiteiten van het huis: Rolls Zonder rijst en kip in Teriyaki saus nemen een speciale plaats op het menu. Een verscheidenheid aan drankjes uit de wijn en  thee collecties op weg en een aanvulling op de verscheidenheid aan cursussen. 
Elke avond bij zonsondergang, alle gasten van het restaurant krijgen gratis sake.
 
De karmozijn zonsondergangen en het prachtige uitzicht op de bergen maken ontspannen in het restaurant Mandarin een echte reis langs de gastronomische Zijderoute van het complex, en de haiku gedichten dat het menu om gasten te helpen begeleiden voel de subtiele filosofie van de smaak.

EPICURE restaurant

is een à la carte restaurant van gerechten auteur. Als u zich verveelt met de traditionele nationale gerechten en een buffet je moet bezoeken Epicure. U bent waarschijnlijk een diner van een leven daar.

 

Twee verdiepingen en een panoramisch restaurant Epicure is de ster van een gastronomisch palet van Mriya Resort & Spa.

De eerste verdieping van het restaurant is een overdekte hal van 130 m2. Het is een uitstekende plek voor grote evenementen van elk niveau van complexiteit.

De tweede verdieping van Epicure is een open terras met prachtig uitzicht op de Zwarte Zee en het Krim-gebergte.

Het ideale scenario voor het bezoek van Epicure: u bij ons aan het terras van het restaurant in de avond begeleid door de lichtroze zonsondergang. Op smaak wijn in je glas maakt een prachtige achtergrond voor een gastronomische symfonie van de chef. Frisse zeelucht geeft je kracht. Je gedachten stromen gemakkelijk en rustig. Je bent in Epicure!

VILLA CAFE restaurant

Het koninklijk niveau van smaak en service is de kwaliteit van de dienstverlening aangeboden door gerechten dit restaurant auteurs.

 

VillaCafe restaurant ligt dicht bij familie en presidentiële villa's voor het gemak van de gasten speciaal.

Een klein maar gezellig restaurant biedt een grote verscheidenheid aan gerechten. De mediterrane en Krim keukens harmonisch met uitstekende desserts.

Het restaurant beschikt over 2 zalen. U kunt ontbijten op het terras onder de stralen van de rijzende zon. In de avond kunt u genieten van een heerlijk diner met een glas wijn in een stijlvol overdekt lounge.

SALT restaurant

 


Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa Mriya Resort & Spa
97