Relax Center "Irey"" - отеля «Ирей»

Nieuw in 2021! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

 

Hotel "Irey" in Alushta,

beter bekend als Relax Center "Irey" - een exclusieve wellness-hotel op de Krim aan de kust van de Zwarte Zee, geopend in 2010. Wij bieden een breed scala aan services voor de gasten en streven er naar om de bestaande negatieve vooroordelen te vernietigen over vakantie op de Krim - op alle gebieden, richten we ons op het hoogste Europese normen van de horeca.

Wij zijn geopend van mei tot september en bieden een vakantie in de Krim met de kinderen, voor wie rust en comfort te waarderen. De drie villa's - "Palace", "Villa Rose", "Bossoli" - en het hoofdgebouw van het hotel zijn modern en comfortabel. De één en tweepersoonskamers hebben een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Elegante kamers worden benadrukt door reproducties van schilderijen van de Franse en Nederlandse schilders uit de XVII - XIX eeuw en litho Carlo Bossoli.


Kamers Restaurants Recreatie
Wellness Diensten

STANDAARD

Standard kamers

(twee- en familie) bevinden zich in het hotelgebouw "Irey." Het is niet alleen de meest voordelige optie die we hebben, zijn er in deze categorie is een ander belangrijk voordeel - vanuit elke kamer uitzicht op de zee en de berg Ayu-Dag. Logies met ontbijt voor twee personen.

In elke kamer:

 • airconditioning,

 • satelliet-tv, radio, televisie met LCD-scherm,

 • Internettoegang (Wi-Fi)

 • mini-safe, en moderne meubels,

 • koelkasten en accessoires voor koffie en thee,

 • douche, mini-parfums en bad accessoires, haardroger.

Rooms "Standard Double" 

(totale oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter) is beschikbaar in twee versies: met een balkon of een panoramisch raam. In de kamer: dubbel bed, er is plaats voor een babybedje voor de baby.

Kamer categorie "Standard family" 

(de totale oppervlakte van ~ 28 vierkante meter). In de kamer: dubbel bed, bank, balkon, kan worden geïnstalleerd extra bed voor een kind tot 12 jaar of wieg voor een baby.

COMFORT

Comfortabele kamers

(een-, twee- en familie) bevinden zich in villa's van het hotel "Irey." In deze categorie kun je pick-up een goedkope accommodatie optie die het beste past bij uw behoeften - het interieur van alle kamers zijn gemaakt in verschillende stijlen en kleuren. De kamer met ontbijt voor twee personen.

In elke kamer:

 • airconditioning en toegang tot internet (Wi-Fi)

 • satelliet-tv, radio, televisie met LCD-scherm, een telefoon,

 • mini-safe, en moderne meubels,

 • koelkasten en accessoires voor koffie en thee,

 • douche, mini-parfums en bad accessoires, haardroger.

Kamer categorie "Comfort dubbel" 

(totale oppervlakte ~ 10,5 m²) gelegen op de derde verdieping van de villa. Voorzieningen: eenpersoonsbed, uitzicht op zee en een balkon.

Kamer categorie "Comfort double" 

(de totale oppervlakte van ~ 12-16 m). Deze kamers bevinden zich op de eerste en derde verdieping van de villa's.

 • De kamer, gelegen op de eerste verdieping: een tweepersoons bed, een aparte uitgang naar het terras. De kamer is geschikt voor een kinderbedje voor een baby.

 • De kamer, gelegen op de derde verdieping: een slaapbank voor twee personen, met uitzicht op de zee. Het hoogtepunt van deze kamer is een groot balkon (groter gebied dan de "junior" categorie kamers).

Kamers categorie "Comfort Familie" 

(totale oppervlakte ~ 26 m²) bevinden zich op de 1-x verdiepingen villa's. In de kamer: tweepersoonsbed en een extra slaapbank of een klapstoel per volwassene. De kamer is geschikt voor een kinderbedje voor een baby.

De kamers "Comfort met twee aparte bedden" 

(totale oppervlakte ~ 14 m²) gelegen op de 1e verdieping van de villa's en hebben toegang tot de achtertuin. Compacte en praktische vorm van accommodatie voor twee personen.

De kamers "Comfort voor je moeder met een peuter" 

(totale oppervlakte ~ 14 m²) bevinden zich op de derde verdieping van de villa. Comfortabele optie voor vrije tijd, die is ontworpen voor een volwassene en kind onder de leeftijd van 3 jaar. De kamer heeft de langste balkon in het gehele complex.

Eenpersoonskamer "Comfort oosten" 

(totale oppervlakte van ongeveer 26 vierkante meter), de meest romantische van onze hotelkamer op de eerste verdieping. In de kamer: double bed-podium, ongebruikelijke interieur met warme kleuren, is geschikt voor een babybedje voor de baby.

 

JUNIOR

De ruime kamers van de categorie "junior suite" gelegen in villa's, op 2-3 verdiepingen. In elke kamer - een eigen balkon met uitzicht op de zee. Een ander kenmerk van deze categorie - baden in de badkamer, andere kamers van het hotel zijn uitgerust met douchecabines. De kosten van logies met ontbijt voor twee personen - van 5200 roebel.

In elke kamer:

 • airconditioning en toegang tot internet (Wi-Fi)

 • satelliet-tv, radio, televisie met LCD-scherm, een telefoon,

 • mini-safe, en moderne meubels,

 • koelkasten en accessoires voor koffie en thee,

 • hoekbad, een set van mini parfums en bad accessoires, haardroger.

 

Kamer categorie "Junior" 

(totale oppervlakte - 30 vierkante meter). In de kamer: dubbel bed, bank, is geschikt voor een babybedje voor de baby.

 

Familie Suite

Als u van plan bent een vakantie met twee kinderen - raden wij u aan te boeken "Familie Suite" . In de kamer: tweepersoonsbed en een slaapbank, kan twee bedden worden ingesteld.

 

LUXE

 

Kamers categorie "lux",

gelegen in villa's, op 2-4 verdiepingen. In elke kamer - de beste voorwaarden voor ontspanning en comfort en, natuurlijk, een ruime eigen balkon met een panoramisch uitzicht op zee. Logies met ontbijt voor twee personen. 

Elke kamer heeft ook:

 • airconditioning en toegang tot internet (Wi-Fi)

 • satelliet-tv, radio, televisie met LCD-scherm, een telefoon,

 • mini-safe, en moderne meubels,

 • koelkasten en accessoires voor koffie en thee,

 • douche, mini-parfums en bad accessoires, haardroger, badjassen en slippers.

De kamers van het type "Suite-room" 

(de totale oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter). In de kamer: dubbel bed, bank, is geschikt voor een babybedje voor de baby.

"Twee-kamer Suite "

Heeft u een grote familie - raden wij u aan te boeken "Twee-kamer Suite " (de totale oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter), alle kamers bevinden zich op 4 verdiepingen van de villa's voorzieningen :. De woonkamer en de slaapkamer, een tweepersoonsbed, een bank, kan onder de 12 jaar worden geïnstalleerd twee kinderbedjes en nog een extra bed voor een kind jaar.

 

 

SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN VAKANTIE IN DE "SUITE" KAMERS

VOOR HET SEIZOEN - IN 2019!

Bij het boeken van een kamer "suite-room" of "twee-kamer Suite" voor6 nachten is er een speciale aanbieding - inclusief cadeaubon van onze SPA-center! * .  

Deze wordt verstrekt op de dag van aankomst, d.m.v een certificaat - één per kamer. 

U kunt het bezoek op elk moment inruilen, handig voor u!

Aangename en nuttige gezondheidsbehandelingen:

 • Rugmassage - 2 bezoeken

 • Krachtige douche - 1 bezoek

 • Hammam - 1 bezoek

 • Ultrasone peeling - 1 procedure


Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center Relax Center
109