Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель

Nieuw in 2021! 

Bel of mail ons voor speciale prijzen   

+31 [0] 6 31 39 85 10 info@diamant-travel.nl

 

 

Het beste 5-sterrenhotel in Yalta

5 sterren hotel in het hart van Yalta 
Kies de beste hotels en hotels in Yalta 5 sterren Hotel is in de top 10 beste vijf-sterren hotels van Yalta in de rating TopHotels en TripAdvisor, uw service is de beste hotel in Yalta 5 sterren eerste lijn aan de zee, aan de kust van Yalta!

Sneeuwwitte paleis met beige luifels, direct gelegen aan de kust van Yalta, maar verhuisde naar Yalta promenade met foto's van mondaine badplaats van de Franse Rivièra. Dit meesterwerk van de Art Nouveau, weggestopt in de groene palmen en magnolia - de legendarische "Oreanda" Premier Hotel - een populair vakantieoord voor meer dan 100 jaar van het visitekaartje van Yalta.

"Oreanda" opende haar deuren voor gasten in 1907 en sindsdien wordt beschouwd als het beste hotel in de stad. Het behoud van de sfeer van de burgerlijke verleden en het tijdperk van Jalta Romanov keizers, is nu "Oreanda" Prime biedt luxe vakantie in de moderne zin. Het hotel heeft alles om een ​​echte vakantie te genieten - «dolce farniente» of leuk: strand, zee water zwembaden en waterattracties, restaurants, bioscoop, kinderanimatie, fitness- en wellnesscentrum.

Schoonheidssalon en een fitnesscentrum met een verscheidenheid aan nuttige programma's op de zorg, vernieuwing en versterking van de gezondheid. In het koude seizoen zal veel plezier Russische bad te brengen op het strand.

Moderne vergaderfaciliteiten, een grote multi-cinema, elegante feestzalen, service van hoge kwaliteit maakt het mogelijk hotels verschillende activiteiten uit te voeren op alle niveaus - van grote conferenties tot kleine, stijlvolle party bij het zwembad. Een bruiloft in het hotel onvergetelijk zal zijn - de ceremonie kan worden geregeld tussen de palmbomen in de tuin of op het strand! Kom met de kids - Premier Kids Club programma biedt jonge gasten een scala aan vermaak en plezier team van animators tijdens het zomerseizoen.

Welkom op de "Oreanda" Premier Hotel - uw badplaats!


Kamers

 

 

Standaard Single

Kamers: 1 Buurt: 17,4-21,4 (m²) 

Gemiddelde oppervlakte 17,4-21,4 sq. m. Mountain View / stad. Bed breedte van 140 cm (drie kamers - 110 cm). De kamerprijs is voor één persoon. 

Totaal aantal kamers - 14

 

Standard single met uitzicht op het park

Kamers: 1 Buurt: 17,4-18 (m²) 

Gemiddelde oppervlakte 17,4-18 sq. m. Seaview door het park van het hotel. De breedte van het bed is 140 cm. De prijs is voor de huisvesting van één persoon. 
Totaal aantal kamers - 13

 

Standaard Double

Kamers: 1 Buurt: 18-26,5 (m²) 

Gemiddelde oppervlakte 18-26,5 plein. m. Uitzicht op de stad of het hotel park. Twin bed breedte 110 cm - 16 nummers, King bed breedte 160 cm - 3 nummers. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Totaal aantal kamers - 24

 

Superior familie

Kamers: 1 Buurt: 31,5-38 (m²) 

Gemiddelde oppervlakte 31,5-38 sq. m. van de stad en uitzicht op de bergen, 4 kamers hebben uitzicht op het park van het hotel. Twin bed breedte 110 cm - 10 nummers, King bed breedte 160 cm - 4 nummers. Alle kamers zijn voorzien van opklapbare banken. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Totaal aantal kamers - 16

 

Premier

Kamers: 1 Buurt: 18-34,5 (m²) 

Gemiddelde oppervlakte 18-34,5 plein. m. Elke kamer heeft een balkon. De stad of het hotel park Seaview. Twin bed breedte 110 cm - 18 nummers, King bed breedte 160 cm - 1 getal. 11 kamers zijn voorzien van opklapbare banken. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Totaal aantal kamers - 15

 

Premier Zeezicht

Kamers: 1 Buurt: 30-33 (m²) 

Kamer met een gemiddelde oppervlakte van 30-33 vierkante meter. m., en uitzicht op zee. Elke kamer heeft een balkon. Twin bed breedte 110 cm - 7 kamers, kingsize bed breedte 160 cm - 2 nummers. Alle kamers zijn uitgerust met een extra slaapbank. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Aantal kamers - 9

 

De Luxe

Kamers: 1 Buurt: 33-42 (m²) 

Kamer met een gemiddelde oppervlakte van 33-42 vierkante meter. m. Alle kamers hebben een balkon. Seaview door het park van het hotel. Breedte 110 cm bedden - 6 kamers, 160 cm - 1 kamer. De kamers zijn voorzien van opklapbare banken. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Aantal kamers - 4

 

Suite met uitzicht op park

Kamers: 2 Grootte: 41-52 (m²) 

Twee kamers met een gemiddelde oppervlakte 41-52 vierkante meter. m. met twee badkamers. Uitzicht op de stad of het park van het hotel. De breedte van de bedden Twin -. 110 cm Elke kamer is bovendien voorzien van een slaapbank. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Aantal kamers - 4

 

Suite met Bergzicht

Kamers: 2 Grootte: 50-51 (m²) 

Twee-kamer (woonkamer en slaapkamer), een gemiddelde oppervlakte van 50-51 vierkante meter. m. en twee badkamers. Alle kamers hebben een terras of balkon. Uitzicht op het water of de stad. Twin bed breedte 110 cm - 2 kamers, bed Extra 160 cm - 1 getal. Bovendien, al deze kamers zijn uitgerust met een slaapbank. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Kenmerken - 3

 

Suite met uitzicht op zee

Kamers: 2 Grootte: 41-55 (m²) 

Twee-kamer (woonkamer en slaapkamer), een gemiddelde oppervlakte van 41-55 vierkante meter. m., en uitzicht op zee. Alle kamers hebben een balkon en twee badkamers. Twin bed breedte 110 cm - 3 kamers, bedden Koning 160 cm - 4 cijfers. Daarnaast is elke kamer uitgerust met een slaapbank. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie. 
Aantal kamers - 7

 

 

Flat "Assam"

Kamers: 3 maten: 93 (m²) 

Drie-kamer (woonkamer, studeerkamer en slaapkamer) oppervlakte van 93 m². m, met een balkon. Seaview. Gelegen op de 3e verdieping. Badkamer met jacuzzi en douche met Turks bad effect. De breedte van de bedden King -. 160 cm Apartment "Assa" worden geleverd met opklapbare banken, grote plasma-tv en een elektrische open haard. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie

 

"Ivan Aivazovsky" Apartment

Kamers: 3 Oppervlakte: 105 (m²) 

Drie-kamer (woonkamer, studeerkamer en slaapkamer) oppervlakte van 105 m². m met een keuken, een bar en drie badkamers. Seaview. Gelegen op de 2e verdieping. Badkamer met jacuzzi, sauna en een douche met Turks bad effect. Kingsize bed breedte -. 160 cm Apartment "Ivan Aivazovsky" is bovendien uitgerust met slaapbanken, grote plasma-tv en een terras. Het kan worden gecombineerd met de Premier Suite in de vijf-kamer appartement met uitzicht op zee. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie.

 

Appartement "Leo Golitsyn"

Kamers: 3 Oppervlakte: 110 (m²) 

Drie-kamer (woonkamer, studeerkamer en slaapkamer) oppervlakte van 110 m². m met een keuken, een bar en drie badkamers. Seaview. Gelegen op de 3e verdieping. Badkamer met jacuzzi en douche met Turks bad effect. Kingsize bed breedte -. 160 cm Apartment "Prince Lev Golitsyn" is bovendien uitgerust met slaapbanken, grote plasma-tv en een balkon. Het kan worden gecombineerd met de Premier Suite in de vijf-kamer appartement met uitzicht op zee. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie.

 

Apartment "Catherine II»

Kamers: 4 Grootte: 120 (m²) 

Vier gemeenschappelijke ruimte (woonkamer, eetkamer en slaapkamer) met een oppervlakte van 120 vierkante meter. m met een keuken, een bar, twee badkamers en een kleedkamer. Seaview. De kamer is gelegen op de 4e verdieping. Badkamer met jacuzzi en douche met Turks bad effect. Kingsize bed breedte -. 160 cm Deze kamer is bovendien uitgerust met slaapbanken, een grote plasma-tv's, en heeft een terras met panoramisch uitzicht op Yalta. Het kan worden gecombineerd met de Premier Suite bij zes-kamer appartement. De kamerprijs is voor één persoon. Er is een mogelijkheid van extra accommodatie.

 

Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель Hotel Oreanda - Ореанда Премьер Отель
68